SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM


Snimanje kanalizacije kamerom je veoma korisna i inovativna metoda.

Uvek se trudimo da kao servis, napredujemo u svakom smislu, kako u kreiranju pravog tima, koj se sastoji od profesionalnih vodoinstalatera sa velikim iskustvom, koji mogu da odgovore na svaki izazov, tako i u nabavci savremene opreme i alata koji nam olakšavaju posao, intervencije čine efikasnijim i bržim, što je dvostruko korisno i nama i klijentima.

Savremena tehnologija koja je napravila ozbiljan korak i pomerila granice, kada je snimanje cevi u pitanju, jesu i profesionalne kamere za snimanje vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Potrudili smo se da nabavimo sve tipove kamera, koje se koriste na različtim objektima i koje daju precizne podatke i snimke najvišeg kvaliteta.

Neke od njih su prilagođene za snimanje vodovodnih cevi, dok se druge koriste isključivo za kanalizacione cevi.

Kao što znamo termalne kamere se koriste za zatvorene objekte, i njih koristimo prilikom intervencija u domovima i poslovnim prostorima, gde dobijamo informacije o temperature vode, putem signalizacije u različitoj boji.

Geofon se korsti za intervencije na otvorenom, na livadama, tako što se ubace u beton ispod cevi i na taj način se odvija snimanje.

Za snimanje kanalizacije koristimo specijalizovane kamere koje se zovu optičke kamere. Optičke kamere koriste se isključivo za kanalizacione cevi.

Konstruisana je tako da se na glavi kamere nalazi sitan ulaz koji može neometano prolaziti kroz cevi do prečnika Fi-200.

Optička kamera funkcioniše tako što se glava kamere ubacuje u cev. Uz pomoć optičke kamere, moguće je snimiti odjednom do 30 metara cevi, što je izvanredan pomak kada su vodoinstalaterske usluge u pitanju. U toku snimanja na ekranu se pojavljuje slika u boji, izvanrednog kvaliteta, što nam daje veoma jasnu detekciju stanja cevi, tako i mesta gde se nalazi problem, odnosno gde curi voda.

Naša optička kamera je najvišeg kvaliteta, što nam omogućava da dobijemo precizne informacije i jasnu lokaciju curenja vode, kako bismo mogli da delujemo na određenom mestu, bez suvišnog obijanja zidova ili podova radi saniranja problema. Mogućnost da se radovi odvijaju na ograničenom prostoru, čini intervenciju mnogo elegantnijom i efikasnijom.

Ovaj savremeni način snimanja kanalizacionih cevi, doprineo je da usavršimo svoje usluge i ponudimo klijentima najnovija rešenja.

Ipak, optičke kamere, ali i druge specijalizovane kamere za snimanje cevi, ne može da koristi bilo ko, već samo stručna osoba koja je prošla sve testove bezbednosti i poseduje sve licence za uspešno upravljanje kamerom i detekciju curenja vode.

Pravilnom detekcijom zagušenja ili curenja vode, možemo da delujemo mnogo efikasnije i brže. kada je kanalizacija u pitanju, možemo sa velikom preciznošću utvrditi zbog čea je nastalo zakrčenje i samim tim preduzeti dalje korake.

Osim što uz pomoć kamera za snimanje kanalizacije dobijamo pravu sliku, bez rušenja i drugih radova, možemo dobiti preciznije podatke i u budućnosti preduzeti sve korake, kako se ista situacija, ne bi opet ponovila.

Kao servis od poverenja, svojim klijentima nudimo najnoviju opremu, iskustvo i rešavanje svakog izazova kada su kanalizacione i vodovodne cevi u pitanju, ali i dodatne i preventivne savete koji će vam pomoći da se problem ne pojavi, a ako se pojavi da se nakon naše intervencije ne ponovi.

Time dodatno štedite novac, ali i čuvate svoju imovinu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com