OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE STARI GRAD


Na internetu postoji mnogo načina za otpušavanje wc šolje.

Neki od njih su potpuno beskorisni, a neki mogu da pomognu do određenog stepena zagušenja.

Većina nas prvo razmišlja, na koji način može sam rešiti problem, tako da ne moraju da se izlažu dodatnim troškovima i pozovu vodoinstalatera. Ipak, na kraju, nakon svih pokušaja sa interneta, primenom određenih sredstava, kao što je folija, koka kola, soda bikarbona, većina nas ipak na kraju pozove vodoinstalatere.

 

Zašto je angažovanje vodoinstalatera najbolja opcija?

Mada mnogi misle da je pozivanje vodoinstalatera veoma skupo, nakon što probate sami da otpušite wc šolju, može se desiti da napravite mnogo veća oštećenja, a da još dodatno potrošite novac na razna sredstva u vidu praška, tableta, štapića, koja u proseku koštaju između 1.000-2.000 dinara.

Dok jedna intervencija vodoinstalatera za prosečno otpušavanje wc šolje koje nije najjačeg inteziteta, košta oko 20-30 evra.

Kao što vidimo cena je otprilike ista, a vaša wc šolja ili bilo koja vrsta kvara će biti sanirana za mnogo kraće vreme, nego da sami pokušavate na sve načne da rešite problem.

Koje sve dodatne opcije imate ako angažujete vodoinstalatere?

Angažovanje vodoinstalatera pored efikasne usluge pruža i niz dodatnih mogućnosti. Jedna od njih je stalna dostupnost. Vodoinstalaterski servisi su vam stalno na raspolaganju. Možete ih pozvati u svakom trenutku u bilo koje doba dana i noći.

Dežurne hitne sužbe koje su sastavni deo svakog servisa, mogu doći kod vas za par minuta u situacijama kada ni vi ne možete da ocenite koliko je intervencije hitna.

Takođe, vodoinstalterski servisi pokrivaju ceo grad i imaju sve opcije i alate za rešavanje bilo kog zagušenja i kvara u kanalizacionim i vodovodnim cevima.

Takođe, od ovlašćenog vodoinstalaterskog servisa, uvek dobijate račun i garancije na usluge.

Ukoliko ste pravno lice, možete se dogovoriti sa sevisom za redovno održavanje cevi i kanalizacionih mreža, po povoljnim cenama.

Kako izgleda intervencija otpušavanja wc šolje?

Sama intervencija počinje dolaskom vodoinstalatera na vašoj adresi. Ako ste primetili da voda slabo prolazi ili da se podiže iznad wc šolje, pod rizikom da se prelije van wc šolje, to su jasni znaci da morate da pozovete vodoinstalatera.

Ako ste pokušali da problem rešite sami i da odgušite wc šolju, a u tome niste uspeli, verovatno se radi o ozbiljnijem zagušenju

Tada vam jedino profesionalna oprema i alati i znanje vodoinstalatera može pomoći, kao i stručno snimanje cev kamerom.

Ponekad vodoinstalateri mogu odokoativno oceniti stepen zagušenja,a kada to nije moguće, onda koriste specijalizovane kamere za snimanje cevi. Kada se detektuje mesto zagušenja, majstor će odabrati najefikasniji alat koji će najbrže izvršiti otpušavanja wc šolje. To može biti mašInsko otpušavanje, ručno otpušavanje u koje spada otpušavanje wc šolje sajlom, ali i posebnim sisaljkama.

Mašinsko otpušavanje wc šolje podrazumeva upotrebu mašine pod pritiskom, gde se pod jakim usmerenim mlazom vode blokira zagušenje cevi.

Sve ove opcije će vam predočiti majstor, koji vam može dati još par saveta kako da vaše cevi u kupatilu uvek budu prohodne i kako da majstori što ređe dolaze na vašu adresu.

Objavljeno pre 1 godina Otpušavanje wc šolje Dorćol

Kao i kod svih drugih zanata, vodoinstalaterski zanat je jako važan. trebalo bi da se uzdamo u njihovo znanje i iskustvo i da ne mislimo kako možemo sve da uradimo...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com