OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE PALILULA


Otpušavanje wc šolje je samo jedna od intervencija koju obavljamo na profesionalan i precizan način, koristeći najsavremenije metode i mašine i alate koje su nam na raspolaganju.

Ono što nas izdvaja su zadovoljni klijenti koji nas već godinama pozivaju svaki put kada iskrsne određeni problem sa vodoinstalacijom ili kanalizacijom.

U pitanju je kompleksna mreža cevi i odvoda i zato su problem nešto što je neminovno.

Oni se pre svega javljaju u vidu zagušenja, kada u odvode dospe nešto što ne može da se rastvori u vodi ili kada se dese oštećenja na cevima, pa dođe do izlivanja vode po zidovima, što kao rezultat može napraviti veliku materijalnu štetu.

 

Koje usluge pružamo?

Pre svega važno je da shvatite na koji način funkcioniše naš servis.

Dobro smo organizovani i možemo da pružimo bilo koju vrstu vodoinstalaterske uskuge, od otpušavanja wc šolje, otpušavanja kade, otpušavanja slivnika, do zamene cevi ili saniranja poplave koja je nastala usled oštećenja cevi.

Takođe, jedna od naših usluga je i samo snimanje cevi kamerom, osnosno precizna detekcija curenja vode i kvara, koju obavljamo zahvaljujući profesionalnim kamerama za snimanje cevi.

Šta možete da očekujete ukoliko postanete naš klijent?

Zahvaljujući veoma dobroj organizaciji, u mogućnosti smo da pokrijemo ceo grad, sve opštine i ulice u Beogradu.

Pored redovnih izlazaka na teren i obavljanja hitnih i manje hitnih intervencija, imamo i posebnu službu, koja je dežurna samo za hitne intervencije.

Ona je veoma važna, jer se često desi da iskrsne neka veoma važna intervencija, a da su sve ekipe već na terenu. Zato služba za hitne intervencije postoji samo za popravke koje se ne smeju odlagati i mogu biti potencijalno opasne.

U hitnoj službi rade najiskusniji vodoinstalateri, koji iza sebe imaju mnogo prakse i mogu da urade bilo koju vodoinstalatersku intervenciju i  da efikasno odreaguju.

Otpušavanje wc šolje

Otpušavanje wc šolje jedna je od najčešćih hitnih intervencija. Ona se mora rešiti u što kraćem roku, jer može doći do izlivanja fekalija izvan wc šolje, a to je ne samo ružan prizor, već može oštetiti objekat i napraviti od njega leglo zaraze.

Čak i kada voda neće da ode, kad je pustite,a iz nje izvire otpad, koji ostavlja neprijatne mirise, trebalo bi da u najkraćem roku pozovete vodoinstalatera.

Ponekad zagušenje wc šolje može izazvati samo jedna stvar koju bacite u nju, a nekada ono nastaje nakon višemesečnog bacanja hrane, ulja soca od kafe i drugih materija.

Kojim sve alatima vodoinstalateri vrše otpušavanje wc šolje?

Kada vodoinstalater izađe na teren i obavi detekciju kvara odnosno tačno mesto zagušenja, on će vam predložiti nekoliko mogućih opcija i alata kojima se može izvršiti otpušavanje wc šolje. U zavisnosti gde se to mesto nalazi, ponekad je ono nepristupačno, pa se moraju korstiti manji alati, poput električne sajle ili vakum gume.

Odabir pravog alata, najviše zavisi od stepena zagušenja, pa u skladu sa tim vodoinstalateri biraju električnu sajlu, vakum gumu, mašinu koja radi pod pritiskom.

Neki od tih alata će sigurno efikasno izvršiti otpušavanje wc šolje, nakon čega bi trebalo da se drite uputstva koje dobijete od vodoinstalatera, kako se wc šolja ali i drugi odvodi ne bi ponovo zapušili.

Objavljeno pre 1 godina Otpušavanje wc šolje Karaburma

Zapušena wc šolja, ali i bilo koji odvod može, ali ne mora da bude veliki problem. Veliki problem je kada zanemarimo očigledne simptome zagušenja i kada...

Objavljeno pre 1 godina Otpušavanje wc šolje Višnjica

Zapušena wc šolja jeste veliki problem, ali je još gore, ako zanemarite i zapostavite taj problem. To vam nikako ne ide u prilog jer na prvom mestu možete napraviti još...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com