OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE PALILULA


Otpušavanje wc šolje je samo jedna od intervencija koju obavljamo na profesionalan i precizan način, koristeći najsavremenije metode i mašine i alate koje su nam na raspolaganju.

Ono što nas izdvaja su zadovoljni klijenti koji nas već godinama pozivaju svaki put kada iskrsne određeni problem sa vodoinstalacijom ili kanalizacijom.

U pitanju je kompleksna mreža cevi i odvoda i zato su problem nešto što je neminovno.

Oni se pre svega javljaju u vidu zagušenja, kada u odvode dospe nešto što ne može da se rastvori u vodi ili kada se dese oštećenja na cevima, pa dođe do izlivanja vode po zidovima, što kao rezultat može napraviti veliku materijalnu štetu.

 

Koje usluge pružamo?

Pre svega važno je da shvatite na koji način funkcioniše naš servis.

Dobro smo organizovani i možemo da pružimo bilo koju vrstu vodoinstalaterske uskuge, od otpušavanja wc šolje, otpušavanja kade, otpušavanja slivnika, do zamene cevi ili saniranja poplave koja je nastala usled oštećenja cevi.

Takođe, jedna od naših usluga je i samo snimanje cevi kamerom, osnosno precizna detekcija curenja vode i kvara, koju obavljamo zahvaljujući profesionalnim kamerama za snimanje cevi.

Šta možete da očekujete ukoliko postanete naš klijent?

Kao naš klijent, možete očekivati visok nivo usluge i brzu reakciju na vaše potrebe. Naša dobro organizovana struktura omogućava nam da pokrijemo ceo grad Beograd, uključujući sve opštine i ulice, što znači da možete računati na nas bez obzira na lokaciju.

Pored toga, imamo posebnu službu zaduženu samo za hitne intervencije. Ova služba je ključna u situacijama kada je neophodno brzo reagovati, a sve druge ekipe su već na terenu. Naši vodoinstalateri u hitnoj službi su najiskusniji i najveštiji, sa bogatim iskustvom koje im omogućava da efikasno reše bilo koji problem sa vodovodnim instalacijama.

Kada se obratite našoj hitnoj službi, možete biti sigurni da će vaša situacija biti tretirana kao prioritet. Bez obzira na vrstu intervencije ili ozbiljnost problema, naši stručnjaci će pružiti sve što je potrebno kako bi osigurali vašu sigurnost i udobnost.

Pored izlazaka na teren i obavljanja hitnih intervencija, naša služba za hitne intervencije takođe je u mogućnosti da pruži savete i preporuke kako biste izbegli buduće probleme sa vodovodnim instalacijama. Prevencija je jednako važna kao i rešavanje trenutnih problema, te se trudimo da vam pružimo sveobuhvatnu podršku.

Vaše poverenje nam je od izuzetne važnosti, stoga se trudimo da opravdamo očekivanja i pružimo najkvalitetniju uslugu. Bez obzira na prirodu problema ili potrebu, možete računati na nas kao pouzdanog partnera u rešavanju svih vaših vodoinstalaterskih potreba.

Otpušavanje wc šolje

Otpušavanje wc šolje jedna je od najčešćih hitnih intervencija. Ona se mora rešiti u što kraćem roku, jer može doći do izlivanja fekalija izvan wc šolje, a to je ne samo ružan prizor, već može oštetiti objekat i napraviti od njega leglo zaraze.

Čak i kada voda neće da ode, kad je pustite,a iz nje izvire otpad, koji ostavlja neprijatne mirise, trebalo bi da u najkraćem roku pozovete vodoinstalatera.

Ponekad zagušenje wc šolje može izazvati samo jedna stvar koju bacite u nju, a nekada ono nastaje nakon višemesečnog bacanja hrane, ulja soca od kafe i drugih materija.

Kojim sve alatima vodoinstalateri vrše otpušavanje wc šolje?

Kada vodoinstalater izađe na teren i obavi detekciju kvara odnosno tačno mesto zagušenja, on će vam predložiti nekoliko mogućih opcija i alata kojima se može izvršiti otpušavanje wc šolje. U zavisnosti gde se to mesto nalazi, ponekad je ono nepristupačno, pa se moraju korstiti manji alati, poput električne sajle ili vakum gume.

Odabir pravog alata, najviše zavisi od stepena zagušenja, pa u skladu sa tim vodoinstalateri biraju električnu sajlu, vakum gumu, mašinu koja radi pod pritiskom.

Neki od tih alata će sigurno efikasno izvršiti otpušavanje wc šolje, nakon čega bi trebalo da se drite uputstva koje dobijete od vodoinstalatera, kako se wc šolja ali i drugi odvodi ne bi ponovo zapušili.

Objavljeno pre 2 meseca Otpušavanje wc šolje Karaburma

Zapušena wc šolja, ali i bilo koji odvod može, ali ne mora da bude veliki problem. Veliki problem je kada zanemarimo očigledne simptome zagušenja i kada...

Objavljeno pre 2 godine Otpušavanje wc šolje Višnjica

Zapušena wc šolja jeste veliki problem, ali je još gore, ako zanemarite i zapostavite taj problem. To vam nikako ne ide u prilog jer na prvom mestu možete napraviti još...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com