OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE ZVEZDARA


Wc šolje se veoma lako zapuše, ako ne vodite računa. Ponekad smo veoma nemarni, jer bacamo ostatke hrane u wc šolju ili, čak i vlažne maramice.

Čak iako se držimo uputstva za pravilno održavanje wc šolje, često su deca ta koja bacaju delove igračkica ili im nešto slučajno upadne u wc šolju. Tada može nastati problem i zastoj vode u wc šolji.

Zapušena wc šolja je veoma neprijatna situacija, zbog neprijatnih mirisa koji se pojavljuju, jer se otpad umesto da prođe kroz cevi, vraća u spoljni deo wc šolje. Kako bi opet imali funkcionalno kupatilo i wc šolju, koja nam je jedna od najkorisnijih sanitarija, bez koje ne možemo, moraćemo da rešimo problem zagušenja.

 

Koji je najefikasniji način za otpušavanje wc šolje?

Kako biste izbegli bacanje para i vremena, na neproverene metode i instant sredstva koja obećavaju brzo odgušenje wc šolje, najbolje rešenje je da pozovete vodoinstalatere.

Vodoinstalaterski servis radi 24 sata, 7 dana u nedelji, čak i i noću, ukoliko je u pitanju hitna intervencija, što zagušenje wc šolje svakako jeste.

Ukoliko imate firmu, hotel ili apartman za izdavanje, sigurno se sa ovim problemom suočavate češće nego drugi.

Vodoinstalaterski servis vam pruža profesionanu uslugu po posebnim cenama, kao i račun i garanciju na ulsuge.

Možete se dogovoriti o redovnom održavanju i na taj način dobiti povoljnije cene svh vodoinstalaterskih usluga.

Zbog čega je mašinsko otpušavanje wc šolje najefikasnija opcija?

Mašinsko otpušavanje wc šolje je najbolja opcija za svaki stepen otpušavanja wc šolje.

Iako vodinstalateri koriste manje agresivne metode kod blažih zagušenja, mašine za rad pod pritiskom, garantovano dovode do otpušavanja bilo kog odvoda, pa i otpušavanja wc šolje.

Kako majstori znaju koliki je stepen zagušenja?

Pre bilo koje intervencje, postavlja se pitanje, gde je tačno nastalo zagušenje i kako to da otkrijemo.

Vodoinstalaterima je sada lakše nego nekada, jer su se na tržištu pojavile specjalne kamere za detekciju curenja vode i pronalaska kvara.

Budući da su cevi teško dostupna mesta i da nije uvek moguće otkriti pregledom, gde je tačno nastalo zagušenje u cevi, majstori sada mogu dobiti precizne i jasne informacije, što sada ovaj tip ulsuga čini mnogo manje težim za rešavanje, sa manje nereda i većom preiznošću otkrivanja kvara.

Kamerom za snimanje cevi do lakše detekcije kvara

Majstori koriste optičke kamere za ispitivanje i snimanje kanalizacionih cevi dok se termalne kamere koriste i za vodovodne cevi. Ovo su veoma skupi uređaji i njh mogu koristiti samo edukovani licencirani majstori, koji su prošli sve testove i obuke. Suština ovih kamera je da se slika prenosi na ekran, a situaciju u cevima jasno vidimo na ekranu.

Glava kamere prolazi i snima unutrašnjost  cevi, a ovim putem možemo otkriti i mesto gde je zagušenje nastalo, ali i mesto gde je došlo do pucanja cevi.

Pošto mođeo jasno da vidimo stanje cevi, ovim putem dobijamo sve potrebne informacije i možemo pristupiti svim intervencijama koje su potrebne, kako se cela procedura ne bi ponavljala više puta i kako ne bi bilo nepotrebnog nereda i čestih dolazaka vodoinstalatera.

Kada se utvrdi mesto kvara, dalje je posao mnogo lakši i vodoinstalateri donose odluku da otpušavanje wc šolje izvrše adekvatnom mašinom ili alatom.

Objavljeno pre 1 godina Otpušavanje wc šolje Mirijevo

Ponekad nije važno da sve znamo, koliko je važno da poznajemo one koji mogu da nam reše bilo koji problem koji imamo. Važno je samo da problem prepoznamo i da...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com