Curenje vode oko wc šolje kada se pusti voda

Kada pustite vodu u wc šolju, a voda se osim po wc šolji razlije i po kupatilu, postoji nekoliko razloga za to.  Jedan od njih je popuštanje i odlepljivanje wc šolje sa poda.

Glavni razlog je popuštanje sifona, koji čvrsto drži wc šolju prilepljenu za pod. Ponekad majstori rade sa nekvalitetnim materijalima, pa ovaj problem možete imati i mnogo pre, nego što ste se nadali.

Rešenje je obnavljanje sifona, odnosno pošravka i dodavanje novog sloja kvalitetnijeg lepka i sifona.

Ponekad problem može biti i sama wc šolja koja je napukla, pa voda pronađe svoj put i stvori se na podu kupatila.

Još jedan razlog je nedihtovanje na spoju sa odvodom kanalizacije ili loša montaža.

Slučaj kada voda curi na cevi koja spaja vodokotlić i wc šolju, takođe je još jedna od razloga da angažujete profesionalni vodoinstlaterski servis, kako bi utvrdili tačan uzrok.

Ukoliko wc šolja ima priključak za vodu u podu, tada se obično postavlja guma kako bi sanitarija dihtovala. Ova guma se zove genzla i sprečava curenje vode ispod wc šolje, kada se ona ošteti, potrebno je da pozovete naše vodoinstalatere radi zamene.Bilo koji razlog da imate, naš vodoinstalaterski servis će rešiti vaš problem.

Radimo sve vrste vodoinstalaterskih intervencija,  radimo svakog dana, praznicima i vikendom. Pokrivamo sve delove Beograda, a imamo najbolje uslove plaćanja kako za pravna, tako i za fizička lica, uz račun i garanciju koji se podrazumevaju. Važno je da ukoliko primetite da voda preti da se izlije u velikoj količini odmah nazovete našu službu za hitne intervencije.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com