Curi crevo koje povezuje vodokotlić i WC šolju

Curenje creva koje povezuje vodokotlić i wc šolju može doneti niz problema. Jedan od njih je pojava poplave u kupatilu, koja nije higijenska ali i stvara nered u kupatilu, uz dodatni utrošak vode.

Svakako zagušenje creva koje povezuje wc šolju i vodokotlić moglo bi da uzrokuje curenje creva. U tom crevu se zadržavaju svakakve nečistoće, dlake, prašina.

Zato bi taj problem trebalo rešiti i ne čekati da se stvar dodatno zakomplikuje. Pozovite naše vodoinstalatere koji će proveriti da li je crevo oštećeno, te ga je potrebno zameniti. Ne brinite, ne morate vi kupovati rezervno crevo i tako rizikovati da kupite pogrešan model. Mi ćemo to uraditi za vas, a na vama je samo da pratite naše instrukcije. Naši vodoinstalateri će zameniti crevo, ako procene da je ono razlog curenja. Nakon što ponovo montiraju novo crevo, porebno je da se voda ponovo pusti i da se proveri da li ima curenja.

Ukoliko je sve u redu, uzrok je bio u oštećenom crevu. Ukoliko i dalje ima curenja potrebno je proveriti i sve druge delove. Ponekad je neki od delova vodokotlića pokvaren i trebalo bi ispitati sve delove.

Pre bilo kakve zamene delova i popravke potrebno je isključiti dotok vode i zavrnuti ventile. Tek nakon urađene popravke, potrebno je ponovo pustiti vodu i proveriti da li sve radi kako treba.

Možete nas pozvati za sve vodoinstalaterske usluge, za hitne i manje hitne interevncije. Radimo svakog dana od 00-24h smo dežurni, a od nas možete oečkivati i račun i garanciju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com