Curi veza između WC šolje i odvoda

Curenje wc šolje uvek je znak oštećenja nekog od delova. Zato bi trebalo što pre otkriti uzrok i sanirati ga.

WC šolja može cureti na pločicama kada sifon popusti,voda može izlaziti i wc šolje, kada ona napukne, ili na spoju između vodokotlića i wc šolje.

Ono što je ohrabrujuće, je da su svi ovi problem rešiv, a vi možete odahnuti. Svi delovi wc šolje se mogu zameniti ili sanirati. Na primer, ako se wc šolja odvojila od pločica važno je silkonom popuniti rupe, tako da više nemate vodu u kupatilu.

U slučaju da curi veza između wc šolje i odvoda, važno je da  proverite da l spoj dihtuje. Ponekad dolazi do curenja vode na cevi koja spaja  wc šolju i vodokotlić, što može izazvati curenje wc šolje.

Svakako bi trebal da pozovete vodoinstalatera koji će utvrditi kvar i zameniti sporne delove. Ponekad ugrađeni delovi nisu kvalitetni, a ponekad propadne od stajanja i korozije.

U svakom slučaju vodoinstalater će pogledati celu wc šolju i zameniti cev, ako je ona pokidana  i bušna, ali će pogledati i da li postoje oštećenja na samoj wc šolji, kao i da li je odvod zapušen, jer se voda ponekad izliva iz odvoda na podu, što je znak zagušenja.

Ne morate brinuti, za sve rezervne delove će se pobrinuti naši vodoinstalateri, a za svaki novougrađeni deo dobićete račun i garanciju. Takođe i na usluge dajemo garanciju i račun jer je to deo našeg profesionalnog poslovanja, koje traje više od 30 godina.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com