Fleka na plafonu ispod u ravni WC šolje


Fleka na plafonu ispod u ravni wc šolje sigurno će narušiti estetski izgled vašeg kupatila, ali je još opasnije jer može ukazivati na određeni problem sa cevima ili kondenzacijom.


Curenje vode može biti jedan od krivaca za ovu pojavu. Cevi mogu korodirati ili biti oštećene a voda se može razliti i napraviti fleku na plafonu. Takođe, ako živite u zgradi imate komšije u stanu iznad vas, moguće je da je došlo do curenja vode u njihovim instalacijama.


Kondenzacija se takođe može javiti u kupatilu. Ako je WC šolja ili cevi hladna u odnosu na okolni vazduh, može se pojaviti kondenzacija vode na površini šolje ili cevi. Ova kondenzacija može curiti i formirati fleke na plafonu ispod WC šolje. Da biste sprečili kondenzaciju, možete razisliti o izolaciji  na cevima i WC šolji kako biste sprečili hlađenje i formiranje kondenzacije. Takođe, možete razmotriti poboljšanje ventilacije u kupatilu kako biste smanjili vlažnost vazduha.


Ukoliko vam je potreban savet i detekcija stvarnog uzroka, pozovite naš servis koji za vas radi 24 sata 7 dana u nedelji.


Naš tim rešava sve vodoinstalaterske probleme, sa garancijom i kvalitetnim alatom. Veliko iskustvo i i znanje koje posedujemo su garanacija našeg rada. 


Sve intervencije možete prijaviti i zakazati na navedene brojeve telefona. istog dana dolazimo na vašu adresu na teritoriji Beograda.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com