Iz WC šolje otiče voda ali ne odlazi papir

Ukoliko ste pustili vodu u wc šolji a wc papir ne odlazi, najverovatnije se desilo zagušenje.

Prirodu zagušenja  niije jednostavno otkriti, ali  postoji nekliko načina za to.

Kako biste otpušili wc šolju možete izabrati nekoliko načina. Prvi način je najjednostavniji ali ponekad nije najefikasniji, a to je sipanje različitih prirodnih rastvora u wc šolju, koji imaju ulogu da otpuše wc šolju, tako da voda otiče normalno.

Ti rastvori su veoma jednostavni za pravljenje a  sastoje se od soli, sode bikarbone i sirćeta. Postoje i različita hemijska sredstva koja se ubacuju u wc šolju, od tableta do štapića, ali sva ova sredstva deluju samo površinski i efikasna su ako je u pitanju plitko zagušenje.

Drugi način koji svi koristimo je da iskoristimo alat koji već imamo u kući i pokušamo da izvadimo wc papir koji se zaglavio i napravio zagušenje.

Ova metoda je ponekad uspešna a ponekad nije, naročito ako je zagušenje dublje i teže.

Jedini efikasan način da otpušite wc šolju, tako da voda može normalno da otiče jeste da pozovete naše vodoinstalatere, koji će primeniti mašinsko odgušenje wc šolje.

Ovo je jedini efikasan način, jer se mašinskim odgušenjem uz pomoć mašina u potpunosti ispiraju naslage iz cevi koje su dovele do zakrčenja, do se drugim sredstvima samo otklanja čep koji zasutavllja protok vode.

Zato je najbrži i najbolji način da otpušite wc šolju poziv upućen našem servisu.  Naši vodoinstalateri svakodnevno rade odgušenje i zato je ovo najbolji način da rešite problem  da ponovo možete da koristite wc šolju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com