Kada se povuče voda na WC šolji plavi kupatilo


 

Kada se voda iz WC šolje razlije i proširi po kupatilu prilikom ispiranja, postoji nekoliko potencijalnih uzroka koji tome mogu doprineti. Jedan od glavnih problema je popuštanje ili odlepljivanje WC šolje sa poda.

Glavni uzrok ovog problema može biti popuštanje sifona koji obično čvrsto drži WC šolju na mestu. Korišćenje nekvalitetnih materijala tokom montaže može uzrokovati ovaj problem, što može dovesti do curenja vode po podu kupatila

Jedno od rešenja je zamena sifona, što uključuje ponovno pritezanje i dodavanje novog sloja kvalitetnijeg lepka kako bi wc šolja čvršće stajala na podlozi.. Ponekad, problem može biti i u samoj WC šolji ako je napukla, što bi moglo da dovede do toga da se voda razlije po kupatilu.

Takođe, nepravilna montaža ili neadekvatno dihtovanje na spoju sa odvodom kanalizacije mogu dovesti do curenja vode. Ako voda curi na cevi koja povezuje vodokotlić i WC šolju, to je takođe razlog za angažovanje profesionalnog vodoinstalaterskog servisa kako bi uradili preciznu dijagnostiku i rešavanje problema.

Naš vodoinstalaterski servis pruža rešenja za sve navedene probleme. Radimo svakodnevno, uključujući i vikende i praznike, i pokrivamo sve delove Beograda. Uz povoljne uslove plaćanja za fizička i pravna lica, i garanciju i izdavanje računa, odgovorni smo za profesionalno i brzo rešavanje svih problema sa vodom. Ako primetite da postoji opasnost od izlivanja vode, odmah nas kontaktirajte kako bismo hitno reagovali.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com