Kada se pusti voda izlazi ispod WC šolje


Ukoliko kada pustite vodu primetite da voda ne ide u kanalizaciju već da vam je kupatilo prepuno vode, jer voda ne odlazi u kanalizacije već se rasipa po kupatilu, to znači da wc šolja više nije dovoljno pričvršćena za podlogu i da se može pomeriti i odvaliti ali i pući, ukoliko se ne namesti.

I samo znate da je wc šolja prikovana za pod silikonom koji je učvršćuje za podlogu, a taj silikon vremenom olabavi, pa voda nađe svoj put.

Wc šolja koja nije čvrsto na mestu, može izazvati ozbiljan problem kao što je izlivanje vode, koji nije samo higijenski problem, već se fekalije mogu razliti po kupatilu, a takođe može nastati i poplava.

Takođe, pošto wc šolja ne stoji čvrsto na podlozi, može se i polomiti usled nepravilnog sedenja i težine.

Kako biste izbegli sve ove probleme, trebalo bi da pozovete vodoinstalatera da obnovi silikon, odnosno da ga ponovo izlije, kako voda ne bi curela i izlivala se po podu kupatila, a i kako bi što duž imali wc šolju neoštećenu.

Ova intervencija je jednostavna i ne traje dugo, a može vas rešiti dodatnih problema.

Zato obavezno pozovite vodoinstalatera, kako bi dodatno učvrstio wc šolju sa podom, ali i proverio da li su svi šrafovi na svom mestu i da li je wc šolja zbog toga malo labavija.

Ova inetervencija nije naročito skupa, zato nemojte oklevati, jer ćete sebe spasiti mnogih problema u vezi sa wc šoljom.

Sigurno je da ne želite da stalno sakupljate vodu koja se razlila iz wc šolje, zato je ova jednostavna intervencija pravo rešenje.

Ne brinite svaki profesionalan vodoinstalater može uraditi ovu intervenciju, a ukoliko izaberete ovlašćeni servis, dobićete i račun i garanciju za ovu uslugu. Posebno je važno da znate da ih možete pozvati bilo kada, 7 dana u nedelji, kako preko dana, tako i noću.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com