Na pisoaru stalno curi voda

Kada voda curi iz bilo kog razloga, to može biti dvostruki problem, prvi zbog povećanje potrošnje vode, ali i zbog neprijatnog zvuka a drugi zbog uzroka koji je doveo do toga. Ako na pisoaru curi voda, trebalo bi proveriti nekoliko stvari.

Prva stvar je u vezi sa zagušenjem česme ili cevi. Nakupljeni kamenac može prouzrokovati da se voda probija kroz sve pukotine i da teče neravnomerno. oštećeni delovi pisoara, koji mogu biti i napukli, su glavni problem zbog kojih voda mođe cureti, a da vi ni ne znate da su delovi oštećeni.

Najvažniji delovi u svakom kupatilu su ventili, a kada oni ne funkcionišu dolazi do pucanja, poplava i do velikog izlivanja vode.

Ventili koji regulišu protok vode se moraju proveriti. Njih ima nekoliko i obično se nlaze na dnu pisoara.

Savetujemo da pozovete naše licencirane vodoinstalatere, kako ne bi izazvali dodatne oštećenja i poplavu. Vodoinstalater će proveriti sve ventile i po potrebi ih zameniti. 

Zapušene cevi mogu takođe izazvati ovaj problem, pa će naša vodnstalaterska ekpa proveriti sve što je neophodno, kako bi curenje prestalo.

Pre bilo kakve provere, vodoinstalateri će zavrnuti glavni ventil, kako bi mogli da zemene ventile ili cevi, ukoliko je došlo do zagušenja.

Ovo je jedna od intervencija koje mogu biti lake ali i teške za rad, pa je potreban oprez. Curenje vode na pisaoaru je nešto što ne bi trebalo dugo da zanemarujete, zato nas pozovite. Nudimo vam najbolje usluge, račun i garanciju na sve usluge.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com