Otpušavanje horizontalne cevi WC šolje


 

Sve odvodne cevi iz sanitarija prolaze kroz vertikalne cevi i dalje kroz horizontalne. Glavna horizontalna cev služi kao glavni kanal za odvod vode. Sve otpadne vode i nečistoće teku kroz glavnu kanalizacijsku cev, horizontalu, sve do kanalizacije. Horizontalne cevi prolaze ispod podova u kupatilu, dok u podrumima stambenih ili poslovnih objekata mogu biti ukopane ili smeštene ispod.

Kupatilo obično ima najviše odvoda, uključujući slivnik lavaboa, tuš kabinu, kadu i WC šolju, te možda i veš mašinu. Otpadne vode iz svih sanitarija bi trebalo da slobodno teku kroz vertikalne i horizontalne cevi do kanalizacije. Redovnim održavanjem odvoda u kupatilu, smanjujete rizik od zagušenja horizontalnih cevi.

Za otpušavanje horizontalne cevi wc šolje, naši vodoinstačateri koriste profesionalne mašine za odgušenje. Nakon što se otpuši cela vertikala i horizontala, ovaj sastav cevi u celoj zgradi ili kući može biti potpuno prohodan.

Naš vodoinstalaterski tim opremljen je najsavremenijom tehnologijom i alatima za sve vrste intervencija. Korišćenje moderne tehnologije za snimanje cevi i kanalizacionih sistema olakšava našim majstorima mnogobrojne svakodnevne intervencije. Pored toga, imamo i specijalizovane mašine, visokokvalitetne sajle, posebna kombi vozila i profesionalne alate za čišćenje i odgušenje.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, garantujemo brzu i efikasnu uslugu u svim intervencijama na vodovodu i kanalizaciji. Razumemo hitnost problema sa horizontalnim odvodima i radimo  intervencije bez odlaganja. Naši majstori pružaju usluge kako fizičkim osobama tako i pravnim licima u stambenim zgradama i svim javnim objektima. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate  - tu smo da vam pomognemo.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com