Pojavila se pukotina u vidu linije na WC šolji

Pukotina koja se pojavljuje u vidu tanke linije na vašoj WC šolji može predsvaljati ozbiljne probleme ako se ne tretira na vreme.

Ova neželjena pojava može nastati iz različitih razloga, a otkrivanje uzroka i brzo reagovanje ključni su kako biste sprečili potencijalne komplikacije.

Uobičajeni razlog za pukotine na WC šolji može biti mehaničko oštećenje, poput udarca ili pada teških predmeta na površinu šolje.

Oštećenje može rezultirati mikro-pukotinama koje vremenom postaju vidljive.

Nagla promena temperature, posebno ako je voda u WC-u hladna, a prostorija topla ili obrnuto, može izazvati termalni stres na keramičkim površinama. Ovo konstantno širenje i skupljanje materijala može dovesti do pojave pukotina.

Dotrajalost  materijala takođe može uzrokovati pukotine na WC šolji. Keramički materijali podložni su trošenju tokom vremena, pa pukotine mogu nastati kao posledica prirodnog procesa starenja.

Pukotine mogu omogućiti curenje vode, što može dovesti do neprijatnih situacija, kao i do povećanja računa za vodu.

Takođe, poplve i nehigijenski uslovi su takođe neprijatne posledicce ukoliko se ošteti wc šolja i dođe do razlivanja vode.

Pukotine predstavljaju ozbiljan higijenski problem jer pružaju idealno stanište za razvoj bakterija i mikroorganizama.

Rešenje za sve ove problem jeste da pozovete naš vodoinstalaterski servis i zakažete jednostavnu zamenu wc šolje. Wc šolja se lako menja ali je potrebna stručna montaža. na vama je samo da odaberete novi model a ostalo prepustite nama!

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com