Popravka ugradnog kazančeta

Ugradni vodokotlić ima dosta prednosti ali i poneku manu. On zauzima mnogo manje mesta, kupatilu daje lep izgled, ipak stvari postaju malo ozbiljnije i teže kada je potrebno uraditi servis.

Ali naši vodoinstalaeri imaju puno iskustva i kada su ugradni i klasični vodokotlići u pitanju. Ugradni vodokotlić ima funkciju da sve otpadne vode, odu u kanalizaciju i da ravnomerno pušta vodu za ispiranje.

Kada ovaj sistem ne radi, tada može doći do zagušenja i do oštećenja na delovima, koji bi mogli da uzrokuju nefunkcionalnost ugradnog vodokotlića.

Ugradni vodokotlići jesu teži za popravku, jer su teže dostupni i potrebno je skidati celu masku vodokotlića i ponekad i obijati zid.

Zato ako imate ugradni vodokotlić i kazanče, obavezno pozovite jako iskusno vodoinstalatera.

Naš servis vam je na raspolaganju za sve vrste popravki klasičnih i ugradnih vodokotlića. Svi delovi se mogu zameniti, a ako vam je potreban savet, mi ćemo izaći na teren i uraditi popravku ugradnog vodokotlić. 

Ove vrste popravki traju malo duže, jer ipak je popravka ugradnog vodokotlića komplikovanija od popravke klasičnog vodokotlića.

Naš servis nudi vam garanciju na sve delove koje menjamo, kao i na same usluge. Ukoliko niste u toku sa novinama iz sveta ugradnih modela vodokotlića i treba vam neko ko je specijalista za njih, pozovite nas. Radimo na teritoriji celog Beograda, 24 sata dnevno. Imamo hitne intervecnije u sluaju da vaš vodokotlić nije moguće više koristiti. Tu smo za samo nekoliko minuta,  bez obzira na deo grada.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com