Pravi se nivo vode na WC šolji, neće da otiče


Kada se nivo vode u WC šolji poveća i voda neće da otiče, to je jedan od čestih problema koji zahteva da ga hitno rešite. Ne možete koristiti wc šolju, dok se nivo vode povećava, jer svakim novim puštanjem vode, nivo vode će se povećavati i voda će se na kraju prelivati iz wc šolje. 


Zato ne čekajte i pozovite vodoinstalater koji će ne samo otpušiti wc šolju, nego će vam i objasniti zbog čega se to dešava i kako da više ne dolazite u tu situaciju. Kada vodoinstalater dođe kod vas, prvo će proveriti da li postoji neko zagušenje u samoj šolji. Moguće je da je nešto upalo unutra i blokira protok vode. 


Ako se problem ne rešava u samoj šolji, sledeći korak je da provera ventila u rezervoaru. Otvorite poklopac rezervoara i proverite da li se zatvarač pravilno zatvara nakon pražnjenja. Ako nije, možda će biti potrebno podesiti ili zameniti ovaj deo.


Plovak je odgovoran za kontrolu nivoa vode u rezervoaru. Ako je plovak oštećen ili neispravan, može doći do problema sa pražnjenjem vode. Vodoinstalater bi trebalo da proveri da li je plovak ispravno podešen i da li se slobodno kreće. Ako nije, možda će biti potrebno zameniti plovak.


Takođe je važno proveriti da li je cev za odvod (sifon) ispravna i da li je slobodna od bilo kakvih blokada. Ponekad se u cevi za odvod može nakupiti prljavština ili drugi otpad koji može sprečiti normalan protok vode. Vodoinstalater če očistiti cev ili zameniti je ako je oštećena.


Naši vodoinstalateri su majstori svog zanata i mogu da reše svaki problem, zato nema vremena za čekanje. Sve je vrlo brzo rešivo uz prave vodoinstalatere. Uz garanciju i račun nema dodatnih problema.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com