Slab pritisak vode u WC šolji

Slab pritisak vode u WC šolji  može uticati na funkcionalnost i efikasnost vaše WC šolje.

 Važno je da se utvrde uzroci kako bi se problem trajno rešio i kako bi mogli wc šolju normlano da koristite.

Uzroci slabog pritiska vode, mogu biti različiti a najkraći put da pronađete  rešenje jeste da pozovete naš vodoinstalatere.

Najčešći uzrok slabog pritiska su zapušene cevi koje dovode vodu do WC šolje. Kamenac, rđa ili naslage mogu se akumulirati i ograničavati protok vode, zbog čega imate slab pritisak vode u wc šolji i ne možete normalno da je kkoristite, već su vam potrebni dodatni načini da nadomestite protok vode.

WC šolje obično imaju ventil za podešavanje pritiska. Ako je ovaj ventil neispravan ili nije pravilno montiran to bi mogao da bude jedan odd uzroka za slab protok vode.

Ako je pritisak vode u celoj kući  nizak, onda će i pritisak u WC šolji biti nizak.

Ovo nema akonkretne veze sa vašom kućom i ne zahteva interveniju već je potrebno da sačekate da se problem reši.

Kada znate uzroke verovatno se pitate na koji način se rešavaju ovi problem.

Redovno čišćenje  i pregled cevi je izuzetno važno. Upotreba specijalizovanih sredstava ili angažovanje profesionalnog vodoinstalatera za temeljno čišćenje cevi je najbolji put da cevi držite u dobrom stanju.

Neispravni i zastreli ventili s emoraju zameniti inače ništa neče funkcionisati pravilno. ložite u vetile i sprečite daje problem u budućnosti.

Ako sami ne možete identifikovati uzrok ili rešiti problem, pozovite našeg profesionalnog vodoinstalatera. Naš tim će izvršiti detaljnu analizu i preporučiti vam idealno rešenje za vaš trenutni problem.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com