Spoj između vodokotlića i WC šolje pušta vodu


Možda imate problem na spoju između wc šolje i vodokotlića, jer na tom mestu curi voda, što nije ni malo prijatno. Ponekad je problem u zaptivnoj gumi, koja pušta i nije dobro nameštena ili je već dugo korišćena pa je počela da prska.

Ukoliko mislite da je baš to problem, a proveril ste da li je plastična cev dobro montirana, možete pokušati da tu zaptivnu gumu dobro namažete slikonom i ostavite da se osuši. Zaptivna guma ponekad ide uz sam vodokotilić i wc šolju, a može se kupiti i u svim prodavnicama vodovodne opreme.

Ako ste sve proverili i isprobali, a voda i dalje curi, potrebno je da pozovete vodoinstalatera, koji će utvrditi šta se tačno dešava i kako da rešite sporni problem.

Svakako da kada pustite vodu, ona bi trebalo da prolazi samo kroz cev, do wc šolje, a ne da prska po kupatilu. Ukoliko prska, to znači da postoji problem, te da je jedan od delova bušan.

Ukoliko niste sigurni, pozovite dežurni servis i oni će vam reći da li je problem za intervenciju ili ne. Svakako vodoinstalateri ove popravke rade svakodnevno, pa vaš problem u njihovoh praksi nije ništa nov. To je svakako bolje nego da lutate i sami pokušavate nešto.

Probajte da jasno definišete kako je nastao problem i da opišete situaciju. Sigurno ne želite veći utrošak vode, nego što ste potrošili, zato reagujte brzo i odlučno.

Ova popravka nije skupa, a najčešće podrazumeva zamenu nekog od delova u vodokotliću, najčešće creva koji spaja vodokotlić i wc šolju.

Zato obavezno pozovite dežurnu službu, a ako nemate svog vodoinstalatera, možete ga naći i na Guglu, tako što ćete potražiti servis sa relevantnim iskustvom i dobrim recenzijama.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com