Šta ako se iz WC šolje oseća neprijatan miris?

Iz wc šolje se često oseća neprijatan miris u staroj gradnji ili ukoliko živite u stanu, a neko od stanara ne vodi dovoljno računa o zagušenju.

Vrsta mirisa može da vam otkrije u uzrok zagušenja, a najčešće je to od ostataka hrane koju bacamo u wc šolju, a koji pomešani sa drugom prljavštinom, ostavljaju neprijatan miris.

Miris kanalizacije takođe je znak jakog zagušenja i zato bi trebalo otkriti stepen i mesto zagušenja u cevima. Kada je zagušenje jako i obimno, može se javiti na celoj vertikali jedne zgrade.

Tako da se u tom slučaju koristi mašinsko otpušavanje vertikale.
Svakako, ovo nije nešto što morate da trpite, a posebno je neprijatno kada u kupatilu morate da provodite vreme, jer kupatilo bi trebalo da bude mesto za opuštanje, a ako osećate neprijatne mirise, to vam može pokvariti ceo užitak.

Takođe, ovi mirisi se neretko šire po celoj kući ili stanu, što odaje utisak aljkavosti, čak i u potpuno sređenom domu.

Kako biste efikasno rešili ovaj problem, potrebno je da pozovete naš vodoinstalaterski servis. Nudimo mnogo više mogućnosti i pogodosti od samostalnih majstora i njihovih usluga iz oglasa.

Pored stalne dostupnosti, imamo službu za hitne intervencije, koja radi 24 sata/ 7 dana u nedelji. Odlično smo opremljeni, kako kvalitetnim majstorima, tako i opremom, koja je potrebna za svaki vid odgušenja kanalizacije, bilo to ručno otpušavanje ili mašinsko.

Nemojte se zanositi da neprijatni miris možete ukloniti nekim mirisom iz parfimerije, jer je problem  u ovom slučaju mnogo dublji i nalazi se u samim cevima. Naslage koje se zalepe duboko na cevima, a koje su mešavina, dugoročnog otpada, koji nije mogao da prođe kroz cevi i tako su izazvake ozbiljna zagušenja, čiji je jedan od uzroka neprijatan miris iz wc šolje.

Kako biste to rešili biće potrebno da vodoinstalateri u potpunosti odguše wc šolju i isperu cevi od svih naslaga, a to se može uraditi samo uz pomoć specijalnih mašina u sklopu mašinskog otpušavanja.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com