Šta ako se na spoju WC šolje i vodokotlića odvoji ispirna cev?


Sigurno znate čemu služi ispirna cev. Ona spaja vodokotlić i wc šolju, a kada se ošteti, potrebna je njena zamena.

Ispirna cev se menja iz nekoliko razloga. Najčešći je dotrajalost, a ponekad je problem i u samoj gumi. Stara ispirna cev će se oštetiti pre ili kasnije. To svakako nije nešto što traje večno i potrebno je da se ona nakon izvesnog vremena promeni.

Ukoliko je problem u gumi, koja spaja ispirnu cev sa wc šoljom, takođe je potrebno da se zameni.

Svakako, mehanizam vodokotlića može delovati komplikovano, zato pozovite vodoinstalatera, a vi se bavite onim što vi znate. Ne morate se brinuti, vodoinstalater će sam nabaviti adekvatnu ispirnu cev ili gumu, ako je to potrebno, tako da ne možete pogrešiti.

Ipak, pre toga je neophodno da vodoinstalater ipak pogleda koji je kvar u pitanju. Ono što je logično jeste da ako vodokotlić curi na nekom mestu, tada je očigledno da je potrebna popravka.

Vodoinstalateri ovu intervenciju rade svakog dana, tako da im nije strana procedura popravke vodokotlića. Ono što bi trebalo da znate, je da imate prava na račun i garanciju, za usluge.

Na taj način ste zaštićeni, a to je prednost jer će vodoinstalateri, kada ih ponovo pozovete znati šta je u vašem stanu rađeno, pa će sama dijagnostika trajati kraće.

Poslušajte savete vodoinstalatera i primenjujte ih kako u korišenju wc šolje, tako i kada su druge stvari u pitanju.

Trebalo bi da znate da postoji služba za hitne intervencije koja vam je na raspolaganju, svakog dana, sedam dana u nedelji, čak i praznicima, kada se obično i dešava neka od havarija u kupatilu ili kuhinji.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com