Šta kada bref upadne u šolju?

Osveživač wc šolje je veoma koristan za sve  i veoma prijatnog mirisa, on pušta određeni rastvor u wc šolju, koji bi trebalo da za sobom ostavlja prijatan miris i ublaži one neprijatne mirise.

Kada vam se desi da i on zajedno sa upadne u wc šolju, ne bi trebalo da paničite, već da pokušate sa svojim ručnim alatom da ga izvadite ili bar pogurate napolje.

Svakako plastika od Brefa će se zaglaviti, ali određenim metodama, možete da podignete nivo vode gore, tako da sa njom ispliva i Bref, odnosno osveživač wc šolje.

Veoma je važno da osveživač otpušta malu količinu osveživača, pri puštanju vode, jer ukoliko se desi da se sav sadržaj prospe odjednom to takođe može dovesti do zagušenja.

Pokušajte da naptavvite prirodni rastvor od sode bikarbne i soli, a zatim ga prospita u wc šolju i sačekajte nekoliko sati da se rastvori i otkloni zagušenje. Ukoliko se voda i dlaje vraća i ispiliva bref u wc šolji, možete ga dohvatiti neki alatom i izbaciti van wc šolje 

Ukoliko se ništa ne dešava, a vi ste upotrebili sva sredstva koja imate, obavezno nas pozovite. Naš vodoinstalazerski servis radi sve vrste odgušenja, od onih lakših do onih težih.

Upadanje osveživača ne bi trebalo da bude veliki problem ukoliko nije došlo do ranijeg zagušenja. Intervencija se završava za pola sata, a vi ćete nakon toga imati čistu wc šolju.

Ne morate se dvoumiti, pozovite nas i rešite problem brzo i jednostavno. Imamo veoma prihvatljive cene i možete nas pozvati svakog dana, pa i vikendom i praznicima.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com