Šta kada puknu šrafovi prilikom skidanja wc šolje

Možda ste pokušali da sami skinete wc šolju ali ako to ne uradite stručno, možete oštetiti i wc šolju i pločice u kupatilu.

Zbog toga se često dešava da šrafovi puknu prilikom skidanja wc šolje i tada bi trebalo da imate dosta znanja i iskustva.

Važno je da ne forsirate i da koristite specijalni premazivač kako biste omekšali šrafove i olabavili ih kako bi lakše izašli.

Postoji alat i određen tehnike da se ukloni rđa i ostaci šrafova ali i alat za uklanjanje napuklih delova šrafa.

Sve to može da deluje suviše komplikovano ako nemate iskustva i zato da ne biste oštetili wc šolju, pozovite naše profesionalce sa iskustvom.

Naši vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo u demontaži i montaži wc šolje, kao i sve korake u sklopu uklanjanja šrafova iz wc šolje.

Kada skidanje wc šolje radimo profesionalno ispadanje šrafova se nikada ne dešava.

Nakon intervencije dobićete račun i garanciju, a vaša nova wc šolja biće brzo montirana. Staru wc šolju možemo ukloniti ili je možete sačuvati za neko drugo kupatilo.

Pokrivamo sve delove Beograda i zato nas klijenti često zovu. Brzo stižemo na aresu jer smo dobro organizovani. Naše cene su svima pristupačne i to je jedan od razloga zbog čega smo traženi već dugi niz godina.

Pozovite i zakažite intervenciju ne čekajte da se problem zakomplikuje.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com