Šta kada se zalomi ventil za WC šolju?


Ventili su jako važni u svakom sistemu koji služi za puštanje vode. Posebno jer glavni ventil mora da funkcioniše, kako bi bilo vode. Ako glavni ventil ne funkcioniše i ima oštećenja, onda se može desiti da u celom objektu nema vode.

I sami znate da kada se polomi ventil, potrebno je zavrnuti glavni ventil, kako ne bi došlo do poplave, zato je važno da shvatite ozbiljno ako se ventil zalomi za wc šolju.

U skladu sa tim posebn je važan vodokotlić, koji kada je pokvaren može napraviti veliki problem, naročito ako je i sam ventil pokvaren.

Kako biste rešili ovaj problem morate zavrnuti vodu i skinuti crevo koje spaja vodokotlić i ventil, a zatim promeniti ventil.

Ukoliko dođe do ovoga, mora da se zameni i koleno, pa tek onda ventil.

Svakako nemojte to raditi sami, već pozovite vodoinstalatera.

Ukoliko sumnjate da je ventil za wc šolju zalomljen, zovite službu za hitne intervencije i vodoinstalater će doći u najkraćem roku.

Ventili su mali ali važan deo svakog kupatila, a ukoliko oni puknu može doći do velike poplave.

Posebno je važan glavni ventil i sa njim treba posebno voditi računa.

Vodoinstalater će pregledati ventile i utvrditi koji od ventila je potrebno zameniti, kao bi w šolja mogla da funkcioniše. Kada zameni ventile, tada više ne bi trebalo da bude problema.

Naravno uvek birajte pouzdan i ovlašćeni servis koji će vam dati račun i garanciju za sve usluge i što je još vaažnije izaći na teren u ključnom trenutku.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com