Voda iz WC šolje izliva

Voda se može izlivati iz wc šolje na više mesta i iz različitih uzroka. Prvi je kada se voda izliva usled jakog zagušenja wc šolje pa se voda vraća nazad u velikoj meri i tako se i preliva preko ivice wc šolje, zbog čega se preliva po kupatilu.

Voda iz wc šolje može izlaziti i iz ivica wc šolje, a to bi trebalo da znači da wc šolje nije dobro postavljena ili se razlgavila nakon mnogo godina korišćenja.

Ukoliko se voda izliva direktno iz wc šolje to znači da je došlo do zagušenja. U ovom slučaju potrebno je otkriti koliki je stepen zagušenja a to bi trebalo da uradi licencirani vodoinstalater, koga možete angažovati u našem servisu.

Sve što je potrebno da uradite je da nas pozovete i objasnite problem, a naši vodoinstalateri će proceniti koliko je situacija hitna i reagovati u skladu sa tim.

U slučaju da se voda preliva preko wc šolje, to znači da je najverovatnije došlo do jačeg zagušenja. To bi trebalo da utvrde vodoinstalateri, specijalnim kamerama i drugim alatima za detekciju, a zatim da primene mašinsko odgušenje.

Mašinsko odgušenje u ovom slučaju je jedino optimalno rešenje, jer se odgušenej rešava detaljno i trajno, ukoliko vi ponovo ne izazovete zagušenje, bacanjem ostataka hrane ili vlažnih maramica.

Kada se utvrdi da je mašinsko odgušenje jedino rešenje, tada će vodoinstalateri upotrebiti mašinu koja je najadekvatnija za vaš slučaj i u odnosu na to gde se wc šolja nalazi, kako je locirana, da li je u stanu ili kući i slično.

Nakon uspešnog odgušenja dobićete račun i garanciju, ali i puno korisnih saveta za opdržavanje wc šolje.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com