Voda izvire ispod WC šolje

Sigurno ste bar jednom doživeli da voda izvire ispod wc šolje ili da se voda nakuplja na podu kupatila, a vi ne znate tačan uzrok. Jedan od mogućih uzroka zbog čega se pojavljuje voda ispod wc šolje jeste odlepljivanje wc šolje i popuštanje sifona.

U slučaju loše montaže wc šolje i lšeg sifona, nakon nekog vremena sifon popušta i voda izvire napolje. Ztao je važno da vaš majstor koristi kvalitetan materijal za montažu wc šolje, dobar silikon i lepak. Nestručna montaža može dovesti do pomeranja wc šolje, što će se odraziti na vodu na podu vašeg kupatila.

Voda se može pojaviti i ako je došlo do zagušenja, jer zapušena wc šolja znači da voda moe da se preliva preko ivice, jer ne može da prođe kroz odvod.

Ukoliko niste sigurni zbog čega je došlo do izlivanja vode, pozovite nas radi precizne detekcije.

Potrebno je samo nekoliko minuta da zakažete naš dolazak, a kada nam putem telefona ispričate situaciju, mi ćemo proceniti da l je u pitanju hitna intervencija. Svakako ćemo doči u najkraćem roku i poneti sav neophodan alat.

Možemo doči na bilo koju adresu u Beogradu, a kratko vreme. Sigurni smo da vas voda na podu kupatila nervira i zato ćemo mi proceniti koji kvar je doveo do izlivanja vode i da li je potrebna zamena wc šolje ili samo nova montaža.

Za samo nekoliko minuta uz odgovarajući sifon i lepak, vaa wc šolja će biti kao nova, a voda se više neće razlivati po kupatilu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com