Voda preliva iz WC šolje


Postoje različiti uzroci izlivanja vode iz WC šolje, a svaki može izazvati neželjene probleme u kupatilu. 
Voda koja  izlazi iz WC šolje je znak jakog zagušenja. U takvim slučajevima, voda se vraća nazad u šolju, prelazi preko njenih ivica i izliva se po podu kupatila.


Ako voda preliva sa ivica WC šolje, to je znak da WC šolja nije pravilno postavljena ili da se razlgavila tokom dugotrajne upotrebe.
U slučaju da voda neposredno izlazi iz same šolje, to može ukazivati na zagušenje u cevima.


U svakom od ovih slučajeva, važno je reagovati brzo i efikasno. Preporučujemo da angažujete našeg licenciranog vodoinstalatera kako biste rešili problem. Naša ekipa vodoinstalatera je spremna da odgovori na vaš poziv i pruži hitnu intervenciju. Kada nas kontaktirate, naši stručnjaci će proceniti situaciju i preduzeti odgovarajuće mere kako bi rešili problem.


Ako je zagušenje ozbiljno, mašinsko odgušenje je obično najbolje rešenje. Naši vodoinstalateri koriste specijalizovane kamere i alate kako bi locirali problem i primenili odgovarajuću metodu čišćenja. Nakon uspešnog odgušenja, dobićete račun i garanciju, kao i korisne savete za održavanje higijene WC šolje.
Pre nego što vodoinstalateri dođu pokupite vodu sa poda kupatila i zavrnite glavni ventil kako se voda ne bi dalje razlivala.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com