WC šolja ne dihtuje na spoju sa odvodom


Kada wc šolja ne dihtuje na spoju sa odvodom, to može prouzrokovati curenje vode iz wc šolje, što će ostaviti neprijatne mirise po kupatilu i poplavu. Važno je da svi delovi oko spoja wc šolje i odvoda budu kvalitetni i ispravni kako bi se na prvailan način voda odlivala u kanalizaciju. Ako je neki deo napukao ili popušta, voda će naći svoj put i ostaviti neprijatne mirise po podu kupatila. Zato je važno da angažujete stručno lice koje će proveriti spoj odvoda i wc šolje, samu wc šolju da li je naprsla i da li sam spoj dobro dihtuje.


Kada se sve to proveri, mogu se zameniti oštećeni delovi. Spojevi se moraju proveriti i zategnuti. To sve mogu naši vodoinstalateri koji su efikasni u svom poslu.


Dolaze na vašu adresu na teritoriji Beograda, za samo nekoliko sati i vaš problem će biti rešen.


Ne čekajte da vam ovako mali problemi narastu i naprave veliki problem već pozovite stručnjake koji će vam za sve usluge dati račun i garanciju.
Sve rezervne delove nabavljaju naši vodoinstalateri sa najnižom cenom i popustom.


Ukoliko su vam potrebne i dodatne vodoinstalaterske usluge ne morate tražiti dalje jer naš servis radi sve potrebne vodoinstalaterske usluge maksimalno profesionalno i u dogovrenom roku.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com