WC šolja se klati


U vodoinstalaterskom poslu, jedna uobičajena intervencija u vezi je sa pojavom  “WC šolja se klati". Kada primetite da se WC šolja klati, najverovatnije je ispala iz svog ležišta, a da su šrafovi i zavrtnji koji je drže propali ili oštećeni. Ovo oštećenje šrafova obično je posledica korozije ili dugotrajne upotrebe sredstava za održavanje WC šolje.


Ova intervencija nije hitna, osim ako WC šolja ne pukne, što može izazvati ozbiljnije probleme. U tom slučaju, odmah treba pozvati dežurnu službu. Ako se WC šolja samo malo klati, najbolje je ne koristiti je dok vodoinstalater ne zameni šrafove i ponovo je pričvrsti na mesto. Nakon toga, WC šolja će ponovo biti stabilna za korišćenje.


Za sve usluge montaže wc šolje pozovite naš vodoinstalaterski servis, koji se svakodnevno bavi montažom i demontažom sanitarija. 


Radimo 24 sata dnevno na teritoriji celog Beograda. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da rešite problem sa WC šoljom koja se klati. Važno je reagovati na ovakve probleme što je pre moguće kako biste izbegli dalja oštećenja i neprijatnosti.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com