WC šolja se sporo puni vodom


 

WC šolja je sasvim neophodna u svakom radnom prostoru ili u domaćinstvu. Što ima više zaposlenih ili ukućana, logično je da se ova sanitarija češće koristi, pa želimo da se ona brzo napuni vodom. Voda se sakuplja u vodokotliću ili kazančetu. Ovo omogućava da se školjka wc šolje ispere. Ako ste primetili da se wc šolja sporo puni vodom, onda je razlog u vodokotliću ili možda u cevima.

Najbolje je da ne nagađate sami, već da odmah pozovete naše ekipe da tačno dijagnostikuju u čemu je kvar. To može da bude snimanje cevi pomoću kamere, kada se pokušava utvrditi da li se negde formirao čep i od čega je taj čep sastavljen. Onda se donosi odluka kako će isti da bude razbijen i proteran dalje kroz kanalizaciju, a cevi ostavljene čistim.

Naravno, majstori ne mogu napamet da znaju gde je čep i da li je to u pitanju, već će sprovesti metodu snimanja cevi pomoću kamere. Oni uvode kameru unutar cevi i ovaj uređaj ima veoma oštro oko. U stanju je da sve vidi oko sebe, tako da će uočiti i sitne naprsline, pukotine, rupice i sva druga oštećenja, koja bi mogla da budu uzrok toga da negde možda curi iz cevi. 

Ako je čep blokirao protok vode, uvode se sajle koje isti razbiju.

Vodokotlić deluje kao jednostavan za popravku i mnogi ljudi pokušavaju sami da reše ovaj problem, tako što imaju poluprofesionalan alat i dobru volju, ali to bi uglavnom bilo, sve. Njima nedostaje znanje, iskustvo i profesionalnost, koje su odlika pravih majstora. I kada krenu sami da popravljaju vodokotlić, jer se šolja sporo puni vodom, obično dolaze do nekog problema, pa ne znaju kako i šta dalje. Voda je veoma čudna, i uvek nađe izlaz i put, tako da se možete naći u situaciji da imate curenje sa kojim ne znate šta biste radili.

Zovite naše ekipe na vreme, jer oni mogu doći do vas za oko sat vremena, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Ono što je najvažnije, to je da nema veze koje je doba dana ili noći, da li je vikend, ili je praznik, svoj poziv možete da uputite bilo kada.

Dolazak na adresu se ne naplaćuje, ono što ćete platiti su ruke majstora i ako se utroši neki materijal tokom obavljanja intervencije. Cene su veoma realne, i prihvatljive svakome ko želi profesionalnost i da se posao obavi na najbolji mogući način.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com