WC šolja zagušena štapićima za uši

Ponekad se dešava da nešto od stvari upadne u wc šolju. Problem nastaje onda kada to nije toalet papir i kada se ne može rastvoriti u vodi.

Najčešće u kupatilu koristimo štapiće za uši, vlažne maramice, tufere, a kada oni upadnu u wc šolju može doći do zagušenja.

Stvar je u tome da se ove stvari ne mogu rastvoriti u vodi, te ako se natalože u većoj količini, može doći do zagušenja.

Ukoliko vam se baš to desilo, možete pokušati sami da izvadite štapće sa nekim od ručnih alata, vakum gumom ili prirodnim rastvorima na bazi sode bikarbone, soli i sirćeta, a ako vam to nije uspelo, potražite pomoć naših vodoinstalatera.

Naš servis vam je na raspolaganju svakog dana, čak i u hitnim situacijama, na teritoriji celog Beograda.

Ono što možete proveriti je da li voda prolazi kroz wc šolju ili se podiže iznad nivoa wc šolje.

U slučaju da voda preti da se izlije, to je hitna situacija koja zahteva hitno rešavanje. Nećete moći da koristite wc šolju, sve dok ne reššite problem. 

Pozovie naš servis, jer mi ova zagušenja rešavamo svakog dana precizno i detaljno, uz pomoć ručnog ili mašinskog odgušenja, u zavisnosti da li je u pitanju slabije ili teže zagušenje.

Ponekad je zagušenje samo površinsko i tada se problem lakše rešava, a ukoliko je zagušenje teže, tada  bi već trebalo upotrebiti specijalne mašine pod pritiskom ili čak voma vozila, u zavisnosti od procene naših vodoinstalatera.

Samo trajanje intervencije je relativno, od slučaja do slučaja, ali svakako možete znati da će se na ovaj način trajno rešiti problem, ako i nakon intervencije vodite računa da se wc šolja ne zaguši.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com