Zamena daske na WC šolji


Svi smo bar jednom doživeli da nam pukne daska na wc šolji i to može biti veoma nezgodno, ako sednemo na puknuti deo, pa može da nas uštine. Zato je potrebno da što pre promenimo dasku na wc šolji.

Uzrok ovog problema je najverovatnije daska lošeg kvaliteta, ali i neadekvatno sedenje.

Drugi uzrok je prvelika težina ljudi koji koriste wc šolju, pa je mogu polomiti, ukoliko je loša i lošeg kvaliteta.

Ponekad se dešava da se daska samo pomera, kad sednemo, što takođe, može biti iritirajuće. Tada se obično dešava da pukne šraf, pa se daska pomera.

Za ovaj problem možete pozvati vodoinstalatera, koji vam može zameniti polomljenu dasku, pričvrstiti dasku, nabaviti novi model daske.

Dasku možete kupiti i sami, ali možete to prepustiti vodoinstalaterima.

U suštini, ništa strašno se neće desiti ako imate dasku koja se pomera neko vreme, ali to može dovesti do povreda, ako dasku koriste deca il stara lica kojima je potrebna podrška i koje nisu samostalne, zato iako neće izbiti poplava zbog daske na wc šolji, potrebno je da što ranije zamenite dasku.

Najjednostavniji način za to jeste da pozovete vodoinstalatere i da njima prepustite sve od nabavke do zamene daske za wc šolju.

Zamenu možete uraditi i sami, ali onda postoji mogućnost da opet izaberete onu lošeg kvalieta, pa da daska ponovo pukne. Zato je najbolje potražiti savet vodoinstalatera. Ova inetrvencija nije skupa, a i na traje dugo.

Za svega pola sata dobićete novu i funkcionalnu wc šolju, odnosno dasku, koju ćete moći normalno da koristite.

Kupatilo sa polomljenom daskom deluje neuredno i aljkavo i zato je ovo super prilika da osvežite svoje kupatilo i učinite ga lepšim i funkcionalnijim.

Znajte da kvalitetne daske za wc šolju duže traju, iako su skuplje na početku, ali zato nećete imati problem pucanja osim u vanrednim situacijama, tako da se kupovina kvalitetne daske za wc šolju i te kako isplati.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com