Zapušena WC šolja, voda izbija na slivnik


Svaki put kad primetite zagušenje na jednom mestu u vašoj kuhinji i kupatilu, a voda izvire na drugom mestu, to znači da je došlo do blokade u cevima pa voda umesto da ide u jednom smeru izlazi na drugu stranu. Neophodno je otkriti gde je blokada nastala, a to možete jedino uz pomoć profesionalnoh vodoinstalatera koji rade u našem servisu.

Detekcija se radi uz pomoć specijalizovanih kamera koje će vodoinstalater ubaciti u cevi, kako bi otkrio tačno mesto i stepen zagušenja. Tek tada se može početi sa popravkom odnosno odgušenjem, aovaj način detekcije maksimalno skraćuje ceo process i sama intervencija mnogo kraće traje nego pre deset ili dvadeset godina.

Kada se uradi odgušenje, a najčešće je to mašinsko odgušenje tada bi wc šolja mogla nesmetano da se koristi i voda će neometano prolaziti a neće se izlivati u kadi ili lavabou. Nakon popravke vodoinstalater će proveriti da li wc šolja radi normalno i da li voda prolazi unutar nje.

Ako je sve u redu, možete odahnuti. Svakako sačuvajte račun i garanciju za svaki slučaj ali je takođe potrebno da znate šta je dovelo do zagušenja wc šolje. Kada je wc šolja u pitanju, najčešće dolazi do zagušenja zbog bacanja ostataka od hrane u wc šočju, zatim proisipanja različitih ulja i ostataka od sapuna i različitih kozmetičkih sredstava. To bi trebalo da imate na umu i da pripazite da ne baccate navedene stvari u wc šolju jer bi ponovo moglo da dođe do zagušenja.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com