OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE BEŽANIJSKA KOSA


Postoji mnogo nedomica kada ja angažovanje vodoinstalatera u pitanju. Mnogi kada se nađu u problem sa odvodima i suoče se sa problemom, kao što je zagušenje u odvodu ili pucanje cevi i izlivanje vode, ima jednu dozu straha kada treba da pozove vodoinstalatera.

 

Koje su sve zablude u vezi sa radom vodoinstalatera?

Kao što smo već rekli, postoji mnogo predrasuda i nedoumica, a mnogi koji su uvereni i vođeni pogrešnim stavovima, pokušavaju da sami reše problem, čak i kada je očigledno da im je potrebna stručna pomoć.

Prva od predrasuda koja je najčešća jeste da vodoinstalateri naplaćuju svoj dolazak. Ovo uopšte nije tačno.

Naime, vodoinstalateri uglavnom ne naplaćuju dolazak, a sam izlazak na teren je u većini servisa potpuno besplatan. Iako mislite da možda živite daleko, vodoinstalaterski servisi su tako organizovani da sa nekoliko ekipa istovremeno pokrivaju sve delove grada.

Zato se slobodno opustite i pozovite vodoinstalatera, koji god problem sa odvodima da imate.

Vodoinstalaterske usluge su pristupačne većini ljudi

Druga važna zabluda jeste da se čak i poziv naplaćuje a da su sve intervencije vodoinstalatera jako skupocene.

U strahu od konačnog iznosa, nakon što vodoinstalater završi svoj posao, mnogi misle da će im majstor naplatiti papreno za svaku i najobičniju uslugu i pregled. Istina je da je većina intervencija pristupačna većini.

Ipak sama cena na kraju intervencije, mahom zavisi od složenosti i kompleksnosti odnosno koliko je vremenski potrebno da se ona reši. Kada je u pitanju opušavanje wc šolje, ova intervencija je jedna od najčešćih i njena cena se kreće od 4.000-6.000 dinara, u zavisnosti da li je zagušenje slabije ili jače.

Vodoinstalaterske usluge su zahtevne, skupe i komplikovane

Ovako razmišlja većina ljudi, koji su u strahu da će na vodoinstalatera čekati satima i izgubiti puno vremena, zatim da će sama popravka na kraju biti jako skupa, kao i da će vodoinstalater sigurno želeti da uradi određene intervencije koje u ovom trenutku nisu urgentne.

Ono što morate znati je da možete pozvati vodoinstalatera samo za detekciju problema, a kada vodoinstalater uradi detekciju i objasni vam kakav je kvar nastao kod vas i koje su opcije za njegovo rešavanje, vi možete, ali i ne morate dalje angažovati istu ekipu i za samu popravku.

Dolazak vodoinstalatera vas ne obavezuje da prihvatate popravku, ako u tom trenutku niste spremni za to.

Vodoinstalater će najefikasnije rešiti bilo koji problem sa odvodom, a nećete imati dodatnih troškova

Najkomplikovanija opcija koju možete da izaberete jeste da jedan kompleksan problem kao što je otpušavanje wc šolje rešavate sami. To nije dobro iz više razloga.

Na prvom mestu veća je verovatnoća da je došlo do težeg zagušenja, a u tom slučaju gotovi proizvodi koji se mogu naći u prodavnici ne pomažu, kao ni hemisjki rastvori iz kućne radinosti.

Ipak, uvek možete da probate, ali mnogo verovatnije je da ćete time samo baciti novac i vreme, umesto da ste odmah pozvali vodoinstalatera, koji bi vam za to vreme rešio problem zagušenja wc šolje, a vaša wc šolja i drugi odvodi bili bi funkcionalni kao i ranije.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com