OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE JAJINCI


Probali ste sve od vruće vode, tečnost za sudove, folije ili sirćeta i sode bikarbone. Nemojte očajavati, jer rešenje sigurno postoji, a zove se profesionalni vodoinstalaterski servis.

Ukoliko imate hiljadu pitanja u glavi, da li da pokušate sami ili da pozovete vodoinstalatera i kad on može da dođe i što je najvažnije koliko će to da košta, ne brinite sve je rešivo  i može se uraditi veoma brzo, za samo jedan dan.

 

Šta ako se ispostavi da je zagušenje wc šolje veoma jakog inteziteta, da li će intervencija biti skupa?

Kada dođu na teren, ono što vodoinstalateri prvo rade jeste da urade dijagnostiku problema, u ovom slučaju detekciju zagušenja.

Ono što nste znali je da samu intervenciju odgušenja ne morate uraditi istog dana, možete platiti detekciju i zatim razmisliti šta dalje.

U svakom slučaju vodoinstalater vam u ovoj fazi može reći okvirnu cenu, a na vama je da li ćete prihvatiti ili ne.

Za koliko vremena stiže vodoinstalater i da li mogu otpušavanje wc šolje da pomerim za kasnije?

Vodoinstalateri su veoma dobro organizovani i imaju nekoliko timova koji pokrivaju više delova grada, te mogu doći kod vas u bilo koje doba dana ili noći.

Imajte na umu da je otpušavanje wc šolje hitna intervencija i da ne bi trebalo da je odlažete zbog opasnosti da se voda ne prelije iznad wc šolje i tako napravi poplavu, ali i zbog činjenice da ne možete koristiti wc šolju dok se ne uradi otpušavanje što vas može poremetiti u svakodnevnom funkcionisanju.

Da li mogu preko telefona dobiti informacije?

Preko telefona možete dobiti samo nezvanične informacije koje nisu relavantne dok vodoinstalater ne dođe na vašu adresu.

Više informacija dobićete tek nakon pregleda. Tada možete dobiti informaciju da li je zagušenje jačeg ili slabijeg inteziteta i koji alati se mogu koristiti za samo otpušavanje wc šolje.

Na koji način se može izvršiti otpušavanje wc šolje?

Otpušavanje wc šolje može biti ručno ili mašinsko. I jedno i drugo se koriste za otpušavanje wc šolje ali i drugih odvoda, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje lavaboa.

Za slabija zagušenja koristi se ručno otpušavanje, dakle koristi se sajlla ili vakum guma, a ako se otpušavanje ne može izvršiti na taj način, onda se primenjuje mašnsko otpušavanje wc šolje.

Mašinsko otpušavanje podrazumeva jača otpušavanja wc šolje uz pomoć mašine pod pritiskom, mašine na elektro pogon ili woma vozilo. Sva tri načina se koriste u različitim situacijama i veoma uspešno rešavaju problem.

Koje vrste otpušavanja može uraditi vodoinstalater?

Vodoinstalater može uraditi bilo koju vrstu otpušavanja u svim objetima, bez obzira da li je to otpušavanje wc šolje ili neog drugog odvoda, kao i otpušavanje cele vertikale.

Vodoinstalater može uraditi sve vrste intervencija ukoliko je ovlašćeni servis i ima sve neophodne alate.

Šta raditi nakon otpušavanje wc šolje?

Kada se intervencija završi i vaše cevi posnovo postanu prohodne, verovatno ćete dobiti od vodoinstalatera nekoliko korisnih saveta.

Potrebno je da ih se pridržavate i da ništa od navedenih stvari ne bacate ni u wc šolju ni u druge odvode.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com