Preventiva za zapušene wc šolje - Sani sticks


 

Budući da ste odgovorna osoba koja na vreme preduzima sve neophodne korake, kako ne bi došlo do štete, preporučujemo vam fantastičnu preventivu protiv zapušene wc šolje, sudopere, slavine.

Sani Sticks su veoma praktični, jednostavni i jeftini. Koriste se preventivno za održavanje odvoda i sprečavanje zagušenja, kao i održavanje prijatnog mirisa u odvodima. Sve što je potrebno je da ubacite jedna štapić mesečno i možete zaboraviti na vodoinstalatere.

Naravno, pored Sani sticks štapića i dalje morate voditi računa da u wc šolju i druge odvode ne dospeju ostaci hrane, talog od kafe, ulja, masti drugi sastojci koji se ne mogu rastvoriti u vodi. Sani Sticks mirisni štapići brzo rastvaraju nečistoće, masti od hrane, a možete ih koristiti za wc šolju, kadu, sudoperu, lavabo ili bilo koji odvod.

Sani Sticks štapići su biorazgradivi i apsolutno bezopasni kako za vas, tako i za vaše odvode. Sastav Sani Sticks štapića sastoji se od lipaze, amilaze, nepatogenih bakterija, proteaze.

Sani Sticks štapići koštaju samo 690 dinara, a mogu vam trajati mesecima.

Uvek je bolje sprečiti nego lečiti i davati novac na vodoinstalatere, zato je pažnja plus sani sticks pravi način da održite vaše odvode čistim i mirisnim.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com