Tečnost - hemikalija za odmašćivanje odvoda - Mr Muscle


 

Tečnost za odmašćivanje odvoda Mr Muscle veoma efikasno odmašćuje odvode. Otklanja sva zapušenja nastala od dlaka, ostataka hrane, taloga od kafe i svih drugih organskih začepljenja.

Postoji nekoliko proizvoda iz Mr Muscle linije, ali svi proizvodi bez obzira da li dolaze u formi gela ili tečnosti su veoma efikasni za odmašćivanje odvoda, koji su jako teško dostupni.

Koristi se tako što se polovina boce sipa u odvod i začepljen slivnik, a zatim preliti vrućom vodom i sačekati nekoliko minuta da deluje.

Ovaj proizvod je veoma efikasan za sve vrste odvoda, od slivnika, sudopere, kade, lavaboa, wc šolje, jer su to mesta gde odlazi najviše organskih sastojaka, koji mogu dovesti do začepljenja.

Njegova cena nije velika, a za samo 500 dinara, možete rešiti problem zapušenih odvoda, u kojima su naslage masnoće i nečistoće i tako uštedeti novac koji biste dali za vodoinstalatere. naravno ukoliko je zagušenje nastalo od neorganskih sastojaka, koji su se taložili mesecima, takav problem može rešiti samo vodoinstalater.

Uvek preporučujemo da sa jednim od ova tri sredstva ili nekim sličnim sredstvom pokušate sami da rešite problem zagušenja.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com