Zamena daske na wc šolji

Zamena daske na wc šolji je nešto što se često radi, jer se neretko dešava da daska pukne, usled težine korisnika ili pomeranja daske na wc šolji.

Naravno naš predlog je da koristite kvalitetnije daske, koje nisu od plastike, a koje bi trebalo da budu dobro montirane.

Stare i dotrajale daske bi trebalo što pre promeniti, jer naručavaju estetski izgled kupatila i onemogućavaju vam prirodno sedenje na wc šolji. Ukoliko imate problem da zamenite dasku na wc šolji sami, možete nas pozvati bilo kog dana, 24 sata dnevno.

Za samo nekoliko minuta naš profesionalni vodoinstalaterski servis će uraditi zamenu daske na wc šolji. Vaše je samo da izaberete dizajn i boju,a  i vas možemo posavetovati okoodabira  modela.

Montaža wc daske je potrebna , naročito ako je polomljena jer vas može sačuvati od ogrebotina i posekotina, ako je wc daska iskrzana, u tom slučaju ima i oštre ivice koje vas mogu ogrebati.

Zato ne dozvolite da vas ovaj prolem svakodnevno iritira, već nas pozovite za zamenu daske na wc šolji.

Polomljena daska deluje neugledno i narušava izgled vašeg kupatla. Cena nove daske nije skupa i zato ne postoji razlog da ovo ne promenite još danas.

Uvek možete od nas dobiti račun i garanciju i za usluge i za zamenjene delove, tako da ne morate brinuti ni oko nabavke ni oko montaže. Brza i jednostavna montaža bilo gde u Beogradu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com